Coco nuts & sneakers

I Krakow var det varmt og koselig og veldig fint. Jeg regner med at årets kvote med skikkelig sommervær ble brukt opp de fem dagene jeg var der, så jeg slo til med skjørt og kjoler hver dag. Og sneakers. Vi gikk og gikk og gikk hele dagen, hver dag. Det merkes på føttene etterhvert kan du si.

Dette mørkeblå linskjørtet er en stor favoritt. Det er mammas gamle, og pleide å være fotsidt og litt videre, men med saks og symaskin ble det et fint lite miniskjørt i stedet. Det er ganske gøy å få et splitter nytt plagg uten å måtte betale en krone.

Jeg kom hjem mandag kveld og tar en tur ut på landet for å plukke bær i dag, før turen går videre til fjells i morgen. Men jeg skal prøve å poste flere bilder fra Krakow snart - det finnes nemlig en del av dem!
Liker september

kjole/bikbok, cardigan/lindex, belte/aldofra

Jeg hadde nesten glemt hvor glad jeg er i september. Hvertfall på septemberdager som i dag, når sola skinner og den deilige, klare høstlufta møter meg utenfor døra. Når bladene har begynt å tenke tanken på å trekke mot bakken, men det fortsatt er varmt nok til kjole og bare legger. Jeg tror denne uka blir bra, etter den første dagen å dømme.

Ha ei fin uke!
Tilbake til hverdagen

Herlige hverdagskjoler (hallo, kan ikke leve uten) og deilige blåtoner må til når det blir høsten. Nå som de siste par ukene har gjort det mulig å bruke sommerklærne litt til, gleder jeg meg til langerma og tjukke strømper og høstfargene. Dette er plaggene jeg har lyst å supplere høstgarderoben med for tiden.

| Og ja, hverdagen har startet og jeg har plutselig fått lekser og nattesøvn å konsentere meg om. Det går fint da, men er ikke så mye tid igjen til blogg og sånt. Så jeg stikker vel innom av og til, når det passer sånn. | 
denim & floral

IMG_8894

IMG_8893IMG_8898

IMG_8905

skjørt/american apparel, topp/mango, kimono/bikbok

Perfekt sommerantrekk til perfekte sommerdager
Sommergarderoben

Etter helgen som var (hytteliv ved fjorden og sommerkjole - bilder kommer) er jeg rusa på feriefølelse og overinspirert når det kommer til sommerrelaterte tema. Blant annet klær. Det er mye blomstermønster og denim rundt om kring har jeg sett, og det passer meg i grunn midt i blinken. Det er jo gøy å leke litt bohemsk strandhippie en gang i blant. Selv om det ikke blir så mye strandliv i år, med bare det kjære norske uforutsigbare sommerværet å se fram til. Klager ikke da, langbukse og olajakke er greit det og.
Det som er fint

Heisann. Nå er det onsdag allerede, det kan vi like. Det er sånn passe mye vår, med småblomster i grøftekantene, kalde morgener, og hagl og sol om hverandre. Jeg skal være høykulturell på Nationalteateret i kveld. I morgen blir det helg. Livet er ganske fint.

5&3

IMG_8502trench//ginatricot, jeans//h&m, topp//lindex
fem plagg

Nå som det nærmer seg ny årstid og jeg er litt lei av å gjemme meg i dunjakka, går tankene ofte over på nye klær jeg ønsker meg. Overfladisk og unødvendig er det jo, men det er jo ganske gøy å fornye garderoben en gang i blant... Prosjekt perfekt garderobe ser nemlig ikke ut til å ta slutt med det første. Her er fem fine, enkle plagg som hadde vært gull å ha i hverdagen.

 bukse/h&m, skjørt/asos, trench/vila, strikkagenser/asos, grå genser/zara

Jeg liker best når klær kan kombineres på mange forskjellige måter, og da bør det jo helst ligge litt planlegging bak innkjøpene man gjør. Derfor prøver jeg å bli flinkere til å tenke over hva jeg kan trenge og hva som vil passe med det jeg har fra før, i stedet for å kun gjøre impulskjøp. Da er det hvertfall litt lettere å ha en unnskyldning for å kjøpe seg nye klær.


Ellers merker jeg at ferien er over for å si det sånn. Det er lekser og øving og sang og konsert, og jeg klarer så vidt å henge med i svingene. Overskuddet av søvn etter forrige uke merker jeg ikke så mye til, og det er jo et sikkert tegn på at hverdagen er i gang. Jeg går bare rundt og venter på helg egentlig. Nå er vi jo halvveis allerede, så jeg overlever vel.fluffy

IMG_7858.jpg

IMG_7859

IMG_7863

IMG_7856genser/H&M, bukse/Urban Outfitters, smykke/ALDO, sko/Dr. Martens

Tjohei, her er et høstantrekk featuring det som må være min favorittgenser noensinne. Den er fluffy, og jeg liker det. Nå sitter jeg og jobber med skole (newsflash) og føler meg passe smart med nye, fjonge briller. Dere får se en annen gang. Tror jeg.

Shoutout til Runa som klager på at jeg ikke oppdaterer. Her er et innlegg, værsågod.
Hverdagen

IMG_7578

IMG_7573

IMG_7560

IMG_7571.jpg

IMG_7575 topp/h&m, skjørt/only, jakke/cubus, klokke/swatch, sko/converse

Jeg bruker skjørt og kjoler på harde livet nå før høsten og det kaldere været setter inn for fullt. Denne jakka fant jeg her om dagen i et forsøk på å få friminuttet til å gå, og fant ut at det egentlig var den perfekte høst-men-fortsatt-litt-sommer-jakka, særlig til bare 150 kr. Den gjør liksom hele antrekket hakket mer spennende. Strømpebukse gjør skjørt mer anvendelig, og conversene mine har jeg bodd i de siste ukene. Dagene går ellers med til bussturer til og fra skolen, finne nye og fancy ideer til matpakker, tvinge meg opp av senga klokka seks om morgenen og å prøve å ikke gå meg vill i alle gangene på skolen. Med andre ord er hverdagen i gang igjen. Det er fint egentlig.
Hattifnatt

IMG_7498

IMG_7495

I det siste har jeg hatt en obsession med hatter, og for litt siden fant jeg meg endelig en i riktig størrelse for mitt ganske store hode... Jeg elsker tanken på å bare slenge på en hatt og plutselig bli kul, haha. Men så er spørsmålet om jeg er kul nok til å gå med hatt da. Kanskje jeg prøver meg i løpet av denne uka, nå som jeg har begynt på ny skole med nye folk. For alt de vet kan jo jeg være en som går med hatt stadig vekk!
Skolestart

Jeg vil helst ikke tenke på det helt enda, men at skolestart nærmer seg er ikke til å unngå. I år innebærer det ny klasse, ny skole, nye fag og en hel haug med folk jeg aldri har møtt før. Det er litt skummelt og nervepirrende, men mest spennende og gøy. En ting er alt det nye som venter på den nye skolen - en annen ting er alle de nye klærne jeg skal kjøpe (hvis jeg ikke sløser bort penger på noe annet først). Jeg synes høstmote fortsatt er et ganske deprimerende begrep (på grunn av høst-delen, ikke mote-delen), men jeg kan gå med på å kalle det skolestartmote (...det hørtes bedre ut i hodet mitt). Costume sier at hagehansker, platåsko og klær som ikke matcher er noen av sesongens trender, mens jeg heller går for lette hverdagskjoler og skjørt (surprise), løse bukser, matchende overdel og underdel (hvis jeg tør), komfortable sko og en og annen hatt.

 

svart kjole - asos, hvit topp og skjørt - lindex, stripete kjole - zara, smykke - lindex, grønn midikjole - asos, rosa kjole - river island, blomstrete bukse - second female, cut out boots - nelly, rød hatt - asos, hvite sneakers - zara, grønn topp og shorts - oasis, strikkegenser - river island, t-skjorte med print - river island, lang cardigan - nelly, brun hatt - zara, sort bukse - gina tricot, denimskjørt - cubus, playsuit - zara
crochet + layers

IMG_7318

IMG_7325

crochet+layers

IMG_7304skjørt - h&m, topp - vintage, smykke - bikbok

En nærmere kikk på antrekket mitt den kvelden med Siri og Ingrid Helene ♥
sneak peak

IMG_71791

For å være ærlig er jeg ikke 100% overbevist om dette antrekket. Men det får meg hvertfall til å føle meg som en slags hippie (eventuelt noe tatt rett ut av en Free People katalog). Kanskje dere får flere og bedre bilder en annen gang. Nå skal jeg ut og spise og så på kino med to fine folk, som jeg tror jeg kan ha godt av. Jeg har jo tross alt egentlig bare vært sosial med meg selv den siste måneden.
Cinque Terre

IMG_6454

5terre

IMG_6455

outfit

IMG_6456topp/Mango, shorts/Only, sko/Nike, smykke/Cubus

En av dagene i Italia ble brukt til å besøke Cinque Terre. Det er fem små, fargerike og sjarmerende byer som ligger på rad langs kysten, og vi gikk en sti oppe i fjellene mellom to av dem. Ganske slitsomt, men veldig koselige byer som alle er forskjellige på hver sin måte. Dagens antrekk var ikke akkurat av det glarmorøse slaget, for dette var omtrent det eneste som fungerte på fjelltur på støvete stier i altfor mange varmegrader. Hurra for joggesko og sand oppover leggene!
Pizzaspising i blomsterskjørt

IMG_6319

IMG_6315

floral

IMG_6316

IMG_6324topp/Cubus, skjørt/selvsydd, sko/DNA, veske/h&m
Navy + black

IMG_5969

Navy+blackII

 

IMG_5968

Navy+black

IMG_5973Topp og skjørt/BikBok, smykke/Cubus, veske og solbriller/h&m, sko/Converse.

Yay, jeg har blitt en outfit-blogger! Jeg har hvertfall tenkt å vise noen få antrekk fra ferien i Italia, og her er det første.
Made by me

IMG_5795

IMG_5782

For noen dager siden sydde jeg dette skjørtet, og herlighet så glad man blir av dette printet. Blomster i sterke farger er perfekt for varme sommerdager, så selvfølgelig har jeg med dette til Italia! Det er det eneste jeg har pakket så langt, så nå må jeg få litt mer på plass i kofferten før vi drar i morgen. Gleder meg!
Fire fine

Untitled #36

 

Jeg er mer enn klar for sommer og alt som følger med - ha ferie, gå med sommekjole, spise is, gå barbeint? Herlig! Dette er fire antrekk man fort kunne sett meg i denne sommeren. Denne sommeren er nemlig til for å prøve nye ting, teste grenser, utfordre seg selv og nyte livet. Har jeg bestemt. Men først må jeg få gjort litt skikkelig shopping snart, for det er så mye jeg vil haaaaa.What I wore: 17. mai 2014

IMG_5277

IMG_5287

IMG_5285

IMG_5280

Bunaden så dere jo så vidt i forrige innlegg, så dette er gårsdagens antrekk nummer to. Jeg elsker bunad, alle er så fine i bunad, jeg føler meg så fin i bunad, og jeg skulle gjerne brukt bunad hele livet, men fy søren så deilig det er å få den av seg, haha! Så da byttet jeg til min nye, knallrosa kjole før jeg fortsatte feiringen med masse fine jenter.

Flere som hadde en fin dag i går?
New in

New in

Her er et bittelite innkjøps-innlegg, siden jeg har funnet ut at det er det bloggere driver med (og fordi Marty sa det). Jeg har også funnet ut at det ikke fungerer så bra å ta bilde av gjennomsiktige klær hengende i vinduet i fullt dagslys, men man lærer så lenge men lever.

Martine og Ine og jeg var på BikBok i over en time på torsdag, og over her ser du resultatet: En knallrosa kjole som jeg aldri hadde forestilt meg selv i, en blomstrete og flagrende kimono som jeg har drømt om så lenge jeg kan huske, og en hvit blondetopp som jeg følte meg forpliktet til å ha i skapet. Jeg pleier vanligvis å kjøpe store, myke gensere i grått eller svart, men i det siste har jeg bare gått og tenkt på flagrende sommerklær i mange farger. I tillegg har jeg gått til innkjøp av noen fjonge koster fra Real Techniques, for at det skal virke som at jeg kan noe som helst om sminke. Det er aldri for sent å forandre seg.

Hva synes folket om sånne poster? Er det gøy å se hva andre bruker opp pengene sine på?

 
Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016


Følg meg:+ Legg meg til som venn


gratisdesign av Tonjemthits