fem plagg


Nå som det nærmer seg ny årstid og jeg er litt lei av å gjemme meg i dunjakka, går tankene ofte over på nye klær jeg ønsker meg. Overfladisk og unødvendig er det jo, men det er jo ganske gøy å fornye garderoben en gang i blant... Prosjekt perfekt garderobe ser nemlig ikke ut til å ta slutt med det første. Her er fem fine, enkle plagg som hadde vært gull å ha i hverdagen.

 bukse/h&m, skjørt/asos, trench/vila, strikkagenser/asos, grå genser/zara

Jeg liker best når klær kan kombineres på mange forskjellige måter, og da bør det jo helst ligge litt planlegging bak innkjøpene man gjør. Derfor prøver jeg å bli flinkere til å tenke over hva jeg kan trenge og hva som vil passe med det jeg har fra før, i stedet for å kun gjøre impulskjøp. Da er det hvertfall litt lettere å ha en unnskyldning for å kjøpe seg nye klær.


Ellers merker jeg at ferien er over for å si det sånn. Det er lekser og øving og sang og konsert, og jeg klarer så vidt å henge med i svingene. Overskuddet av søvn etter forrige uke merker jeg ikke så mye til, og det er jo et sikkert tegn på at hverdagen er i gang. Jeg går bare rundt og venter på helg egentlig. Nå er vi jo halvveis allerede, så jeg overlever vel.
2 kommentarer

Ingrid

25.02.2015 kl.15:57

Så stilige plagg :)

Guro Ertvåg Eidsæter

26.02.2015 kl.20:18

Ah, likte jakken utrolig godt :)Skriv en ny kommentar

IMG_0004"
gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡