New in


New in

Her er et bittelite innkjøps-innlegg, siden jeg har funnet ut at det er det bloggere driver med (og fordi Marty sa det). Jeg har også funnet ut at det ikke fungerer så bra å ta bilde av gjennomsiktige klær hengende i vinduet i fullt dagslys, men man lærer så lenge men lever.

Martine og Ine og jeg var på BikBok i over en time på torsdag, og over her ser du resultatet: En knallrosa kjole som jeg aldri hadde forestilt meg selv i, en blomstrete og flagrende kimono som jeg har drømt om så lenge jeg kan huske, og en hvit blondetopp som jeg følte meg forpliktet til å ha i skapet. Jeg pleier vanligvis å kjøpe store, myke gensere i grått eller svart, men i det siste har jeg bare gått og tenkt på flagrende sommerklær i mange farger. I tillegg har jeg gått til innkjøp av noen fjonge koster fra Real Techniques, for at det skal virke som at jeg kan noe som helst om sminke. Det er aldri for sent å forandre seg.

Hva synes folket om sånne poster? Er det gøy å se hva andre bruker opp pengene sine på?

 

2 kommentarer

Farida Jakopava

10.05.2014 kl.21:29

Så fine innkjøp! De kostene så utrolig bra ut :)

Karoline Johannesen

11.05.2014 kl.23:47

Jeg liker slike innlegg. Ikke fordi jeg bryr meg mye om hva andre bruker pengene på. Men får ideer og inspirasjon selv til ting jeg vil kjøpe :)Skriv en ny kommentar

IMG_0004"
gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡